indirline.com, program indir, indir
1 Haziran 2025 , Pazar             Aktif Ziyaretçi: 4454
   
    Gelişmiş Arama                     Download Sepeti    
  Ana Sayfa > Teknoloji Haber > Internet > Sébastien Ogier, Toyota'nın Hibrit Hypercar WEC Aracını Test Etmeye Hazır
Habere Yorum Ekleyin
Haber için Yapılan Yorumlar
Haberi arkadaşına gönder
Bu sayfayı yazdır


İlgili Haberler
 Sadece 1 Dakikada En Uzun Ay Tutulmasını İzleyin: Ay İşte Böyle Tutuldu!
 AOC CU34G3S İncelemesi
 ABD'den Çin'e Bir Yasak Daha: Şimdi de Kuantum Bilgisayarlar...
 Epson, Yosundan Biyoplastik Üretimi İçin Düğmeye Bastı
 Samsung, Yeni İddiaya Göre OLED Ekranları İçin LCD'den Vazgeçiyor!
 The Witcher 2. sezon ne zaman? Netflix tarih verdi (Fragmanlar)
 Netflix Aralık 2021 takviminde neler var? İşte yeni sezonlar ve filmler
 Game Factory Booster'ın 2. Dönem Başvuruları Açıldı
 Blue Origins'in Bir Sonraki Uzay Yolculuğunda Sürpriz Bir İsim de Olaacak!
 2 Yıllık Android 10, Android 12 Yayınlanırken Krallığını İlan Etti
 İlgili haberlerin tümü
 
  Sébastien Ogier, Toyota'nın Hibrit Hypercar WEC Aracını Test Etmeye Hazır
Sébastien Ogier, Toyota'nın Hibrit Hypercar WEC Aracını Test Etmeye Hazır

Yedi kez Dünya Ralli Şampiyonu Sébastien Ogier, Le Mans kazanan Toyota GR010 HYBRID Hypercar aracını kullanacak. Bunun için hazırlıklarını gerçekleştiren Ogier iki gün boyunca TOYOTA GAZOO Racing'in simülatörünü kullandı.
Eklenme Tarihi: (2.11.2021 18:05:18)
Okunma Sayısı: 887

Yedi kez Dünya Ralli Şampiyonu Sébastien Ogier, Le Mans kazanan Toyota GR010 HYBRID Hypercar aracını kullanacak. Bunun için hazırlıklarını gerçekleştiren Ogier iki gün boyunca TOYOTA GAZOO Racing'in simülatörünü kullandı.Renault'dan Yeni Elektrikli Megane: Megane E-Tech Electric'i TanıtıldıRenault IAA Munich Motor Show otomobil fuarında yeni elektrikli aracı Megane E-Tech Electric'i tanıttı.. Ogier, FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası WEC'in her yıl düzenlenen çaylak testine çıkacak. Bu seans 2021 sezonunun son yarışının ardından 7 Kasım'da Bahreyn Uluslararası Pisti'nde gerçekleştirilecek. Deneyimli ralli pilotu Ogier, bu teste hazırlanmak adına TOYOTA GAZOO Racing WEC takımının Köln'deki merkezini ziyaret etti. Burada iki gün boyunca GR010 HYBRID'in direksiyonunda 5.412 km'lik Bahreyn pistinde simülatör sürüşü yaptı ve koltuk ayarlama seansları gerçekleştirildi. Simülatör testlerinde Ogier 700 HP'lik dört çeker GR010 HYBRID'in sürüş karakteristiği hakkında detayları keşfetti ve Bahreyn'de mühendislerle birlikte çalıştı. Daha önce 2020'de simülatörde TS050 HYBRID'i kullanan Ogier'in yanına bu yıl Charles Milesi de katılacak. 20 yaşındaki Charles Milesi, Le Mans'da kendi kategorisinde galibiyet aldı ve LMP2 kategorisinde başarılı bir performans ortaya koydu. 7 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Bahreyn çaylak testi ise, sabah 2 saat ve öğleden sonra ise 3 saatlik seanslarla yapılacak. Toyota GR010 HYBRID Hypercar aracını pistte ilk kez kullanacağı için mutlu olduğunu ifade eden Sébastien Ogier, İyi bir simülatör seansı geçirdim. Herkesin bildiği gibi gelecekte dayanıklılık yarışlarında mücedele etmek benim bir hayalim. Bahreyn ise aracı öğrenmek ve seviyemi görmek adına önemli olacak. Test seansını heyecanla bekliyorum dedi.

Kaynak: CHIP Online

Copyright © 2016 İndirLine               Program Arşivi | Yardım Merkezi | Bize Ulaşın | Editörlük Sistemi | Siteniz İçin |